profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-31
(frissítve 4 hónapja)
65
megtekintés

Tudtad, hogy Törökországban tilos az OnlyFans erotikus munka? Egy modellt le is tartóztattak

Tudtad, hogy Törökországban tilos az

OnlyFans erotikus munka miatt letartóztattak egy erotikus modellt Törökországban

A török OnlyFans modell esete tökéletesen példázza, hogy miért fontos az adott ország jogszabályaival tisztában lenni és azokat követni, ha valaki erotikus munkát szeretne végezni. Ugyanúgy érdeklődni kell, ha privát lakásban szeretnél szexmunkát végezni, laufhausban, erotikus szalonokban, vagy akár a piros lámpás negyed erotikus munkalehetőségei piszkálják a fantáziádat.

Ugyanígy van ez Törökországban is, hiszen itt is más törvények vonatkoznak a prostitúcióra és a szexmunkára – itt még az OnlyFans erotikus munkát is szabályozzák.

Éppen ezért, a törökországi OnlyFans-modellt letartóztatta a rendőrség, miután az interneten újra megosztották a fiókjához tartozó erotikus felvételeket.

Azért vették őrizetbe, mert Törökországban teljes tilalom lépett életbe az OnlyFans használatával kapcsolatban.Törökországban tilos az OnlyFans erotikus munka

Bár az OnlyFans az elmúlt években egyre elterjedtebb és elfogadottabb médiaplatformmá vált, egyes országok specifikus törvényei problémákat okozhatnak a helyi erotikus tartalomgyártók számára.

Gizem Bagdacicek, a török modell, személyesen érezte ezt, amikor letartóztatták, miközben a hatóságok vizsgálatot folytattak erotikus tartalmai miatt.

A probléma forrása az volt, hogy korábbi OnlyFans felvételeit más közösségi platformon újra megosztották.

Törökországban 2023 júniusában betiltották az OnlyFans-t, mivel aggodalmak merültek fel a felnőtt tartalmak erkölcsi veszélyei miatt, ez által szabályozva az erotikus munka egyik eléggé jelentős ágazatát.

Recep Erdoğan török elnök szociálkonzervatív kormánya válaszul a kampánycsoportok felhívásaira blokkolta a platformhoz való hozzáférést az országban.

Az 25 éves influencer a hatóságoknak azt állította, hogy nem ő töltötte fel az anyagot a másik platformra.

Állítása szerint a 160 OnlyFans előfizetőjének az egyike oszthatta meg egy más platformon az erotikus felvételeket – az erotikus modell engedélye nélkül!

Török OnlyFans erotikus modell

A Daily Star cikkének információi alapján Bagdacicek a következőket állította a rendőrségnél:

„Én vagyok az 'avocadogreenii1' a Twitteren, ez az én fiókom.”

Itt időnként posztolok a mindennapi életemről, néha ezek a posztok tartalmaznak olyan képeket, amelyeken fehérneműben vagyok és sportolok.

„Mintegy hat hónappal ezelőtt egy másik közösségi platformon is létrehoztam egy fiókot. Ezen a weboldalon a felhasználók fizethetnek, hogy követhessék a tartalmamat. Fontos, hogy az oldal csak 18 év feletti felhasználók számára elérhető. Körülbelül 160 követőm volt, és csak ők láthatták a tartalmaimat.”

„A rendőrség által bemutatott képek az én felvételeim, de ezeket csak a követőimmel osztottam meg.”

Az OnlyFans modell ezt követően kijelentette, hogy mióta Törökországban betiltották az oldalt, nem osztott meg új erotikus képeket és videókat.

A történtek után Bagdacicek jogi lépéseket tervez mindenki ellen, aki felhasználja az OnlyFans tartalmait.

Amíg egyesek betartják a törvényeket és igyekeznek azoknak megfelelni, mások kijátsszák a platformok szabályait:

Lehet a Twitch-en is erotikus
2023-12-27
( 4 hónapja )
85
megtekintés

Lehet a Twitch-en is erotikus munkát végezni? Ennek a modellnek sikerült!

Az OnlyFans modell megkerülte a Twitch irányelveit, és erotikus munkát végzett az oldalon Azt hittük, már mindent láttunk Twitch-en: hot tub meta és a műanyagfül...


Forrás: Esport 1.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 79 594 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!