profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-27
(frissítve 4 hónapja)
85
megtekintés

Lehet a Twitch-en is erotikus munkát végezni? Ennek a modellnek sikerült!

Lehet a Twitch-en is erotikus

Az OnlyFans modell megkerülte a Twitch irányelveit, és erotikus munkát végzett az oldalon

Azt hittük, már mindent láttunk Twitch-en: hot tub meta és a műanyagfül nyalogatós ASMR meta után jogosan érezhettük azt, hogy ennél újabbat már nem mutathatnak a felhasználók.

Azonban egy újabb szintet lépett a platform, amikor Morgpie, az OnlyFans modell, teljesen félmeztelenül vezetett élő adást, szinte felülmúlva ezzel a szokatlan webkamerás munkával az eddigi merészségi szinteket.

Igen, lényegében egy félmeztelen élő közvetítésről van szó, ahol

a kamera beállítása ügyesen kerüli a "kritikus" részek megjelenítését.

De egyértelműen látszik, hogy a hölgy fürdőruha vagy más felső nélkül végzi erotikus munkáját.Látszólag ezzel a rendkívül egyszerű trükkel (vagyis a kép ügyes elvágásával) könnyedén kijátszhatók a Twitch irányelvei.

Ezt érthető módon sokan nem nézik jó szemmel, és a közösségi médiát azonnal elárasztották a felháborodott tartalomgyártók véleményei.

A Twitch felhasználói szigorúbb szabályoknak kell megfeleljenek, ha a platformon megosztott tartalmakról van szó.

Ugyanis az OnlyFans-hoz képest itt nem megengedett a 18+ tartalmak megosztása, ezért is terjed futótűzként az erotikus modell szokatlan megoldása.

Egyébként nem csak Morgpie fogott bele a topless adások készítésébe, most csupán ő került a reflektorfénybe.A Twitch hivatalos irányelvei részletezik, hogy "szabadon hagyott mellbimbóval rendelkező melleket" nem szabad megmutatni, és tény, hogy sem Morgpie, sem a többi streamer nem lépte túl ezt a határt.

Mindenesetre talán érdemes lenne újragondolni a szabályozást, és elgondolkodni azon, minek van helye ezen a platformon, és minek nem.

Az OnlyFans biztosan nem fogja bánni, ha szigorúbb szabályozásokat vezetnek be a felnőtt tartalmak kiszűrése érdekében.

Sőt, jól is járna, ha a Twitch-et használó erotikus modellek átvándorolnak „főállásban” az OnlyFans erotikus tartalommegosztó oldalra.

Forrás: GameStar.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 79 594 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!