Csak kényszer vagy más miatt döntenek a szexmunkások a munkájukról

A negatív sztereotípiák, miszerint minden prostituáltat kényszerítenek vagy emberkereskedők miatt válik szexmunkássá...

Mi is az igazság? Kényszer vagy saját elhatározás?

Sok esetben elhatározásról van szó, a szexmunkásokat elsősorban mára a pénz vezérli. Az erotikus munka világa egyre jobban terjed szinte a világ minden részén, köszönhetően a legalizálásnak. Magyarországon is legális, talán ennek is köszönhető az, hogy így a keleti régió határán ebből a szakmából is sokan megélnek, sőt jól megélnek. Az erotikus munkát vállalók tábora is folyamatosan nő, és talán pont ezért Európa számos országában is megbecsülik, sőt szeretettel várják a magyar szexmunkás lányokat megbízhatóságuk miatt.

Egyetemista lányok és a szexmunka

Sok egyetemisták harmada vállal erotikus munkát azért, hogy a tanulmányit finanszírozni tudja.
Az egyetem elvégzése nem olcsó mulatság. Egyes felmérések szerint az egyetemista lányok mintegy harmada erotikus munkát vállal azért, hogy tanulmányait, vagy éppen a diák hitelét finanszírozni tudja. Ez minden országban más más százalékra tehető, de nagyjából húsz és harminchat százalék Európa szerte, függően attól, hogy melyik országról van szó. A legmagasabb százalék Angliában van, és azon belül is London kimagasló százalékokkal rendelkezik.
erotikus munkák lányoknak

Magyarországi egyetemisták és a szexmunka

Az egyetemi költségek magasra rúgnak Magyarországon, mint ahogy szinte a világ összes országában.
A magyar egyetemisták közül egyre többen vállalnak erotikus munkát. Az egyetemi költségek drágák, amire a diákok egy része ezzel próbálja összeszedni a pénzt. Az anyagi biztonság diákként a szülőket terheli, de számos szülő nem, vagy csak keveset tud segíteni, így a diáklányoknak akár szexmunkát vállalva próbálják előteremteni a pénzt.

A diákhitel is lehetőség...

A diákhitelemet felvettem, de nem lesz elég arra, hogy a tanulmányaimat megfelelő keretek között tudjam végezni...
A diákhitel mellett is sokan vállalnak erotikus munkát. Sok esetben konzum munkát, táncos munkát, és van aki erotikus munkátválasztja kiegészítésnek. A visszajelzések szerint számos esetben a diákhitelt a továbbiakban nem is igénylik, sőt a korábban felvett részt is lehetőség szerint visszafizetik.

A legtöbb egyetemistából sugarbaby lesz

Számomra ez egyben szórakozás, buli és egyben egy befektetés a jövőre.
A fiatal egyetemista lányok zöme így vélekedik arról, hogy sugarbabyként dolgozzon, és ezzel pénzt keressen. Vannak esetek amikor olyan a későbbi életre kiható előnyökhöz jutnak, ami jó hatással van a további életükre. Éppen ezért, vagy ezért is nem csak azon egyetemistákból lesz támogatást kereső sugarbaby akinek szüksége van plusz bevételi forrásra, hanem olyanok is vállalják ezt, akik megfelelő támogatást kapnak a szüleiktől is. 
erotikus munka budapesten

Negatív hatások

A negatív hatások amiket sokan gondolnak, az esetek döntő többségében tévesek...
Pont olyan normális ember vagyok mint bármelyik más ember, aki pénzt szeretne keresni
Sokan az úgymond könnyű pénzkereset miatt választják a szexmunkát, mert számokra ez pontosan olyan lehetőség, mint bármelyik másik.
A jövőmet szeretném biztosítani
A jobb jövő egyfajta álom, de számos erotikus munkásnak ez nem álom lesz, hanem olyan megvalósítható jövő, amiről az előzőekben csak álmodtak.
Önszántamból csinálom a szexmunkát, mert én így döntöttem...
Mint írtuk az esetek döntő többsége mára indul ki, és csak remélni tudják, hogy a továbbiakban a negatív sztereotípiák elkerülik őket.
Az ősi mesterséget számos nő választja megoldásnak, válaszd te is.
A Red-Life.hu oldalon számos erotikus munka hirdetést találsz, hogy a jövődet jobban tudd élni, vagy adj fel hirdetést és keress támogatót, mert belőled is csodás sugarbaby válhat.