profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2019-03-26
(frissítve 8 hónapja)
2153
megtekintés

Csak kényszer vagy más miatt döntenek a szexmunkások a munkájukról

A negatív sztereotípiák, miszerint minden prostituáltat kényszerítenek vagy emberkereskedők miatt válik szexmunkássá...

Mi is az igazság? Kényszer vagy saját elhatározás?

Sok esetben elhatározásról van szó, a szexmunkásokat elsősorban mára a pénz vezérli. Az erotikus munka világa egyre jobban terjed szinte a világ minden részén, köszönhetően a legalizálásnak. Magyarországon is legális, talán ennek is köszönhető az, hogy így a keleti régió határán ebből a szakmából is sokan megélnek, sőt jól megélnek. Az erotikus munkát vállalók tábora is folyamatosan nő, és talán pont ezért Európa számos országában is megbecsülik, sőt szeretettel várják a magyar szexmunkás lányokat megbízhatóságuk miatt.

Egyetemista lányok és a szexmunka

Sok egyetemisták harmada vállal erotikus munkát azért, hogy a tanulmányit finanszírozni tudja.
Az egyetem elvégzése nem olcsó mulatság. Egyes felmérések szerint az egyetemista lányok mintegy harmada erotikus munkát vállal azért, hogy tanulmányait, vagy éppen a diák hitelét finanszírozni tudja. Ez minden országban más más százalékra tehető, de nagyjából húsz és harminchat százalék Európa szerte, függően attól, hogy melyik országról van szó. A legmagasabb százalék Angliában van, és azon belül is London kimagasló százalékokkal rendelkezik.
erotikus munkák lányoknak

Magyarországi egyetemisták és a szexmunka

Az egyetemi költségek magasra rúgnak Magyarországon, mint ahogy szinte a világ összes országában.
A magyar egyetemisták közül egyre többen vállalnak erotikus munkát. Az egyetemi költségek drágák, amire a diákok egy része ezzel próbálja összeszedni a pénzt. Az anyagi biztonság diákként a szülőket terheli, de számos szülő nem, vagy csak keveset tud segíteni, így a diáklányoknak akár szexmunkát vállalva próbálják előteremteni a pénzt.

A diákhitel is lehetőség...

A diákhitelemet felvettem, de nem lesz elég arra, hogy a tanulmányaimat megfelelő keretek között tudjam végezni...
A diákhitel mellett is sokan vállalnak erotikus munkát. Sok esetben konzum munkát, táncos munkát, és van aki erotikus munkátválasztja kiegészítésnek. A visszajelzések szerint számos esetben a diákhitelt a továbbiakban nem is igénylik, sőt a korábban felvett részt is lehetőség szerint visszafizetik.

A legtöbb egyetemistából sugarbaby lesz

Számomra ez egyben szórakozás, buli és egyben egy befektetés a jövőre.
A fiatal egyetemista lányok zöme így vélekedik arról, hogy sugarbabyként dolgozzon, és ezzel pénzt keressen. Vannak esetek amikor olyan a későbbi életre kiható előnyökhöz jutnak, ami jó hatással van a további életükre. Éppen ezért, vagy ezért is nem csak azon egyetemistákból lesz támogatást kereső sugarbaby akinek szüksége van plusz bevételi forrásra, hanem olyanok is vállalják ezt, akik megfelelő támogatást kapnak a szüleiktől is.
erotikus munka budapesten

Negatív hatások

A negatív hatások amiket sokan gondolnak, az esetek döntő többségében tévesek...
Pont olyan normális ember vagyok mint bármelyik más ember, aki pénzt szeretne keresni
Sokan az úgymond könnyű pénzkereset miatt választják a szexmunkát, mert számokra ez pontosan olyan lehetőség, mint bármelyik másik.
A jövőmet szeretném biztosítani
A jobb jövő egyfajta álom, de számos erotikus munkásnak ez nem álom lesz, hanem olyan megvalósítható jövő, amiről az előzőekben csak álmodtak.
Önszántamból csinálom a szexmunkát, mert én így döntöttem...
Mint írtuk az esetek döntő többsége mára indul ki, és csak remélni tudják, hogy a továbbiakban a negatív sztereotípiák elkerülik őket.
Az ősi mesterséget számos nő választja megoldásnak, válaszd te is.
A Red-Life.hu oldalon számos erotikus munka hirdetést találsz, hogy a jövődet jobban tudd élni, vagy adj fel hirdetést és keress támogatót, mert belőled is csodás sugarbaby válhat.
Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 250 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!