Az erotikus munka Magyarországon csak egy lehetőség a sok közül? 

Vagy sokkal több annál?

Engedélyezett tevékenység, amihez vállalkozói igazolványt is lehet váltani, mégis sokan Európa más országaiba járnak ezzel a tevékenységgel dolgozni.

Magyarországon milyen lehetőségek vannak a szexmunkások számára?

Az erotikus munka 1993 óta engedélyezett tevékenység Magyarországon, és mégis sok szexmunkás számára nem az itthoni erotikus munka a jobb lehetőség. Bár legális a tevékenység, és legálisan végezhető de mégis vannak olyan emberi tényezők, ami miatt a lányok külföldre mennek. Az erotikus munka bár könnyűnek néz ki kintről, azért sok esetben sokkal több. 
A szexmunkások szerint: Aki többet mer, vagy tud adni magából, az mindenképpen jobban jár.
A haladóbb országok mint Svájc vagy Németország sokkal rugalmasabban kezeli a szexmunkás helyzetet, így a magyar lányok döntő többsége ezen két országba megy ki, ha erotikus munkát szeretne vállalni a lehető leglegálisabb keretek között. Svájc még az utcai szexmunkásoknak is külön, erre a célra alkalmas zónákat alakított ki, hogy elősegítse az erotikus munkájukat.

Magyarországon a privát lakás talán a legjobb választás...

A külföldi bordélyokban sokkal nagyobb lehetőségek rejlenek, mint a magyarországi szabályozás miatt az ország fővárosában Budapesten. A budapesti helyzetre a privát lakáson dolgozó lányok a legjellemzőbbek, ők teszi a szexmunkások döntő többségét.
szexmunka ajánlatok lányoknak

Erotikus munka vagy szalagmunka?

A kérdést mindenkin erotikus munkavállalónak saját nézetéből kell megválaszolnia, mert mindenkinek magának kell eldöntenie, hogy mit kezd az életével, de a kérdés mibenléte nem csak ebben áll. Számos esetben, sót az esetek döntő többségében anyagi tényezők vezetik a szexmunkásokat erre a pályára.

Ki ne szeretne jobban élni?

Kevesen elégedettek a magyarországi nem erotikus munkával megkeresett keresetekre. Sokan szeretnének többet elérni mint amit az élet adott. Nem kell messzire menni a sugarbabyk is ezért próbálnak maguknak támogatót keresni, mert ők így szeretnének jobban élni.

Magyarországon maradni? Vagy külföldre menni?

Külföld jobb

A külföldi lehetőségek számomra jobbak, és a munkám is így titokban van.
Az erotikus munkával foglalkozók többségének fontos az anonimitás, hogy ne derüljön ki mivel foglalkoznak. Az elérhető lehetőségek sokkal nagyobb lehetőséget hordoznak az erotikus munkák terén mint Magyarországon, ez vitathatatlan. Viszont a lehetőségeket ki kell tudni használni, nem elég egy lehetőséget látni, meg kell tudni ragadni, és élni vele.

Magyarország jobb

Itthon otthon vagyok, és mindenki körül vesz.
Sokak számára nem fontos az, hogy ne tudja más mivel foglalkozik. Nekik a szexmunka pontosan olyan munka a szemszögükből mint bármelyik másik, csak ezt lehet élvezettel, és nagyobb odaadással végzik, révén az átlagnál magasabb kereseti lehetőség miatt.
erotikus munka ajánlatok lányoknak

A lehetőségek széles tárháza...

Sokan elsősorban a pénz miatt vállalnak szexmunkát Magyarországon.
Az erotikus munkából élő lányok nagy része mint az előzőekben is írtuk privát lakásokban dolgozik. Így a keresetük egy része a lakás fenntartására szolgál, valamint a munkához szükséges egyéb kiadások is, amivel vonzóbbak lehetnek a vendégek számára. Sokan sokkal többet is hajlandók áldozni, hisz sok esetben a jól befektetett alapok bővebben térülnek meg, mivel a jobb lehetőségek érhetők így el.
A Red-Life.hu oldal számos erotikus munka lehetőséget kínál lányok számára.
Kattints, jelentkezz és keress te is sok pénzt akár már holnap.