profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-11-27
(frissítve 8 hónapja)
120
megtekintés

Tippek és Trükkök a pakoláshoz, ha külföldi erotikus munkára jelentkeztél

Tippek és Trükkök a pakoláshoz,

Hasznos lista arról, mi nem hiányozhat a bőröndből, ha erotikus munkára indulsz külföldre

Az utazás mindig izgalmas kaland, de a pakolás gyakran lehet fejfájást okozó feladat. Ez nincs másként akkor sem, ha idegen országba utazunk erotikus munka miatt, mivel lényegében olyan, mintha egy Airbnb lakást foglalnánk nyaraláskor.

Nehéz eldönteni, mi az, amire valóban szükség lesz, és mi az, amit otthon hagyhatunk.

Ebben a cikkünkben összegyűjtöttünk néhány hasznos tippet és trükköt, hogy könnyebbé tegyük a külföldi erotikus munkára való felkészülést.Igazolványok az erotikus munka bejelentéshez és költőpénz

Elsőként mindig győződjünk meg róla, hogy nálunk vannak a szükséges dokumentumok, igazolványok, amik kellenek az utazáshoz, de a munkavállalói papírok megszerzéséhez is. Akár svájci, akár németországi erotikus munkát is választottál, a személyigazolványodnak mindig kéznél kell legyen, hogy igazolni tudd magad a hatóságoknál.

Költőpénz mindig legyen nálad, hogy ne kerülj kényelmetlen helyzetbe, lehet váratlan kiadás akár már út közben is, így jó, ha biztosra mész.

Tedd mindig a fontos iratokat és a vésztartalék pénzt egy külön zsebbe, hogy mindig könnyen hozzáférhess. Emellett persze bankkártya mindig jó ha van kéznél, és az utasbiztosítás is hasznos lehet.

külföldi erotikus munka

Megfelelő ruházat és kiegészítők az erotikus munkához

Pakoljunk könnyű, kényelmes ruhákat, amik alkalmasak az úti célnak megfelelő időjárási viszonyokra, ha ki kellene menned boltba, vásárolni, postára stb. Vigyünk magunkkal néhány alapdarabot, amit variálhatunk kiegészítőkkel. Hasznos lehet egy kis esőkabát vagy sál is, még ha nincs is bejelentve eső.

Az erotikus munkához szükséges ruha, fehérnemű az mindig attól függ, milyen jellegű munkára jelentkeztél.

Itt arra gondolunk, hogy ha például egy privát lakásban fogsz dolgozni, akkor elég ha szexi fehérneműket és magassarkút csomagolsz, viszont ha van bár része is a helynek, akkor már koktélruhák is kellenek a bőröndödbe. Illetve ha escort munkát is kínál az adott hely,a kkor érdemes vinned kicsit puccossabb ruhákat is.

Egészségügyi és szépségápolási termékek

Gondoskodjunk róla, hogy nálunk legyenek a szükséges gyógyszerek, tisztálkodási szerek, fogkefe és fogkrém. Ne felejtsük el a hajápolási eszközöket és sminket sem, mivel az erotikus munkád során ezekre szükséged lesz. A jó hír, hogy ha otthon is maradt valami, külföldön is mindent beszerezhetsz, vagy bővítheted a készleted.

Elektronikai eszközök

Ingyenes WIFI, TV-k minden erotikus munkahelyen adottak, így mobiltelefon, laptop, töltők és adapterek alapvetőek a mai világban, így be kell pakolnod. Ellenőrizzük, hogy minden elektromos eszközünk megfelelően működik-e az adott országban, és vigyük magunkkal a megfelelő átalakítókat.

Utazási kényelem

Az utazás során a kényelem kulcsfontosságú, főleg ha magánbusszal utazol külföldre. Pakoljunk be egy nyakpárnát, szemmaszkot, füldugót, hogy a hosszú repülőút vagy autózás ne váljon kényelmetlenné.

Ezek csupán általános tippek, de minden utazás és ország más és más. Gondolkodjunk előre, és csináljunk egy listát, hogy semmi fontos ne maradjon otthon. Most már csak annyi a dolgunk, hogy élvezzük az utazást és keressünk minél többet! Jó utat mindenkinek!

És hogy hol éri meg erotikus munkát vállalni 2023-ban? Mutatjuk a listát:

Hol éri meg 2023-ban erotikus
2023-11-23
( 8 hónapja )
170
megtekintés

Hol éri meg 2023-ban erotikus munkát vállalni? Ahol a legtöbbet fizetnek a szolgáltatásaidért! Mutatjuk a listát

Meglepő számok: melyik ország költötte a legtöbbet erotikus munkát végző szexmunkásokra? Egyértelmű, hogy ott érdemes erotikus munkát vállalni, ahol arra a...


Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 250 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!