profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-12-11
(frissítve 4 hónapja)
78
megtekintés

OnlyFans erotikus munka hónaljborotválás és dezodor nélkül havonta 30.000 USD keresettel? Ilyen is van!

OnlyFans erotikus munka hónaljborotválás és

Az OnlyFans modell két éve nem borotválta a hónalját, dezodor pedig közelébe sem került

Persze nem tetszik mindenkinek a modell sajátos kis OnlyFans erotikus munkája, kap érte hideget-meleget. Már első hallásra meg lehet állapítani, hogy nem a megszokott OnlyFans szolgáltatásokat kínálja, ha erotikus tartalmakról van szó.

A 20 éves Cherry the Mistress az OnlyFans-oldalát a koronavírus-járvány idején indította el és vágott bele az online erotikus munkába, amikor az egyetem és a barista munka nem volt elég a megélhetéshez.

Ma már nincsenek ilyen problémái, hiszen havi közel 30 ezer dollárt (10 millió forintot) keres az OnlyFans platformon.Még az egyetemet is félretette annak érdekében, hogy teljes mértékben a tartalomkészítésre tudjon összpontosítani – állítja a Daily Mail.

Ugyanakkor a családja úgy tudja, hogy csak rövid ideig szakítja meg a tanulmányait, és később visszatér az iskolapadba.

Sok ember olyan hibákkal küzd, amikről keveset hallani a médiában, vagy nem érzik jól magukat annyira, hogy egy ilyen érzékeny dolgot megosszanak

– véli az erotikus modell, aki nem borotválja a hónalját és nem használ dezodort.Valljuk be, legtöbben nem éreznénk túl kényelmesen magunkat, ha ugyanezt kellene bevállalnunk.

Viszont követői imádják az OnlyFans modellt, ez pedig kölcsönös. A követőit a „legkedvesebbeknek” nevezi, ők pedig „istennőnek” hívják Cherry-t.

Olykor meglehetősen különleges kérésekkel is szembesül.

Például, hogy üljön rá egy tortára, alázza meg a férfiakat, hogy mekkora a péniszük, vagy hogy „15 méter magas óriásnőként legyen és nyomja össze őket’’.

Azt gondolja, hogy a rajongói szeretik, hogy nem alkalmaz dezodort, bár nem mindenki osztja ezt a véleményt, és egyesek higiéniai szempontból aggályosnak találják emiatt erotikus munkáját.

Sőt, volt olyan eset, amikor „férfiasnak”, „Nagylábnak” vagy éppen „Chewbaccának” nevezték.

Azonban ő szereti így magát, és nem engedi, hogy bunkó megjegyzések befolyásolják.

Néhányan azt mondják neki, hogy így sosem talál barátot, pedig neki már van párja.

Szerinte a hónaljborotválás kapcsán létezhet kettős mérce, mivel a férfiaknak nem kötelező, ha nem akarják, és a dezodor pedig „szükségtelen”.

Forrás: 24.hu

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 79 594 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!