profile img
alert icon
Figyelem!
alert icon
Belépési adataid, a profilodat és a feltöltött kreditedet egyaránt használhatod az összes RED-LIFE hirdetőoldalon és támogató oldalainkon is (red-life.hu, erotikusmunka.info, erotikusmunka.net).
2023-11-29
(frissítve 8 hónapja)
157
megtekintés

Egy fiatal nőt kirúgtak a munkahelyéről, mivel online erotikus munkát végzett

Egy fiatal nőt kirúgtak a

A népszerű OnlyFans modellt kirúgták a munkahelyéről, miután kiderült a titka

A 26 éves Annie Knight, akinek közel 40 ezer követője van az Instagramon, azt állítja, hogy kirúgták a munkahelyéről, miután kiderült, hogy erotikus munkát végzett az Onlyfans-on.

A testéből is élő nő emellett azt is állítja, hogy egy év alatt körülbelül 300 emberrel létesített szexuális kapcsolatot erotikus munka során...

férfiakkal és nőkkel egyaránt.

Annie Knight saját bevallása szerint az OnlyFans-modellek felső 0,4 százalékába tartozik

Azt mondta, hogy voltak aggályai, amikor végül eldöntötte, hogy létrehozza saját oldalát, de nem gondolta, hogy az onlyfans munka miatt elveszíti az állását.

Határozottan ez volt az elsődleges aggodalmam, amikor elindítottam a fiókomat. És az utolsó dolog, amit szerettem volna, az volt, hogy kirúgjanak

– osztotta meg a nő, aki éppen akkor kezdett új munkahelyen.

View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)Még csak öt napja volt a cégnél, amikor kapott egy e-mailt, amiben felmondták a szerződését.

Az e-mail mellé csatolták az OnlyFans-fiókjáról készített képernyőképeket, hogy értse a célzást, de két okot is felhoztak a kirúgásra.

Először is nem kért engedélyt a vállalattól, hogy vállalhasson mellékállást, a második ok pedig az online pornográf tartalmak megosztása.

Az ötödik napra annyira megutáltam a munkát, hogy nem akartam harcolni a döntés ellen. De határozottan nagyon feldúlt és nagyon dühös voltam miatta

– közölte az OnlyFans modell.

View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)Erotikus munkával szeretett volna házra gyűjteni

Az egykori marketingmenedzser 2020 szeptemberében indította el az OnlyFans-oldalát, hogy pénzt gyűjtsön egy házra.Azonban hamar rájött, hogy az oldalon sokkal nagyobb bevételre tehet szert: egy hónapon belül több ezer dollárt kereshetett, kizárólag erotikus munkával.

Jelenleg már naponta 969 dollárt (nagyjából 350 ezer forintot) keres.

Egy bizonyos mértékig még örülök is, hogy kirúgtak, most sokkal boldogabb és szabadabb vagyok, ráadásul jelentősen többet is keresek

– mondta a fiatal nő, aki szexuális életével is elbüszkélkedett.

Elmondása szerint egyetlen év alatt 300 férfival és nővel létesített szexuális kapcsolatot, mert imádja a szexet és mindent ki akar próbálni az erotikus munka terén.

Azt állítja, hogy egy nap akár öt különböző emberrel is lefekszik, de van egy listája, amin az állandó szeretőket tartja számon.

A szex jó érzéssel tölt el. Azért van, hogy jól érezd magad

– osztotta meg véleményét az OnlyFans munkát végző modell.

View this post on Instagram

A post shared by annie knight (@anniekknight)Forrás: Blikk.

Regisztráció

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

Felhasználónév

jelszó

jelszó újra

E-mail cím

Telefonszám

(nem kötelező)

vagy
azonnali belépés a közösségi oldaladdal
Már van felhasználói fiókod?
Jelentkezz be itt!
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg
reg form userimg

Már 82 249 felhasználónk van

Válassz egyedi felhasználónevet és számodra könnyen megjegyezhető jelszót. E-mail címed pontosan írd be, mert oda küldjük regisztrációs adataidat.

  • A fórum használata
  • Privát üzenetküldés a regisztrált tagok között
  • Kedvencekhez adás, hirdetésfigyelő
  • Gyorsított jelentkezés, elérhetőségeid automatikus kitöltése
  • Elérhetőségek lekérése ingyenes apróhirdetésből vagy felhasználó adatlapjáról
  • Titkos munka és hirdetési ajánlatok
  • Rejtett jelentkezők felfedése
Elfelejtetted a jelszavad?

Írd be a regisztrált e-mail címedet és kattints az 'Elküldöm' gombra! E-mailben kapsz tőlünk egy link-et, amire kattintva beállíthatod az új jelszavadat és azonnal beléphetsz!