A mindennapok során a szexmunkában napról napra meg kell akadályozni a negatív hatásokat

Szinte minden nap találkozhatsz olyan emberrel ebben az iparágban aki rossz, negatív hozzáállással rendelkezik.

Határozottan nehéz élni ebben a negatív világban, de...

Az erotikus munka mindennapjaiban fel kell venni a harcot a negatív hatásokkal szebben, hogy a felnőttiparban dolgozókat ne kerítse be a negativizmus, amit többen így fogalmaznak meg:
Elmebetegség, melyben a beteg a kívülről jövő ingerekre ellenkezőképpen válaszol.
Az erotikus munka szórakoztató világában, szolgáltatóként dolgozni, erkölcstelen személynek számít, de erre az ősi szakmára az idők kezdete óta szükség van, sőt napjainkban egyre nagyobb. Határozottan nehéz ebben a világban élni, de nem kell hagyni, hogy eljusson a  negativizmus. Ez senki máson nem múlik mint rajtad. Sokféleképpen maradhatunk pozitívak ebben a nem túlságosan pozitív világban, környezetben.
Segítünk 5 tippel azért, hogy utat nyissanak a pozitív hatásoknak, mert az erotikus munkában kiváltképp szükség van a pozitív gondolatokra.

1 - Próbáljuk elkerülni a negatív embereket.

Bár ez nem teljesen lehetséges, mert naponta sok emberrel kell foglalkozni, kapcsolatba lépni, de próbáld csökkenteni a kimondottan negatív embereket. Meg kell próbálni elkerülni az olyan ügyfelek fogadását, akiknek mindig rossz hozzáállásuk van aki első alkalommal nagyon negatív volt, vagy akivel emlékeink szerint múltban rossz tapasztalat volt. Ezzel máris egy óriási lépést tehettünk a pozitív világ felé, de biztos, hogy a kilátások különbséget fognak jelenteni, főleg a szexmunkában.
szexmunka lányoknak

2 - Személyes találkozón nem szabad engedni a hangulatunk befolyásolását

Az erotikus munka során talán ez a legnehezebb helyzet, hiszen a találkozón már sokkal nehezebb elkerülni a negatív hatásokat. Amikor az ügyfél elkezd panaszkodni, és ezzel máris egy negatív helyzetet hoz létre, nehéz elkerülni, de mégis valamilyen meghökkentő erotikus fogással, vagy éppen csak egy erotikus mozdulattal, tettel ki kell őket zökkenteni, hogy ne folytassa a számunkra is demoralizáló negatív hatás folytatását.
A legrosszabb ha egy másik szexmunkásra panaszkodik, hogy mit tett, vagy éppen mit nem tett meg neki...
Néha nehéz kezelni őket, de ez elsősorban a saját érdekünk, hogy csak engedje el őket, és ne engedje, hogy befolyásolják a hangulatot és az előzőekben odaadott bizalmat.

3 - Tedd azt amit szeretsz, és boldoggá tesz

A szexmunka során nem csak az ügyfél az első, sajnos sokan elfeledkeznek arról, hogy szexmunkás is ember, ezért próbáld meg, hogy találsz időt arra amit szeretsz. Természetesen nem azt mondjuk, hogy nem az ügyfél az első, de be kell csempészni egy kis pluszt, ami nekünk is kell, és kitudja lehet talán az ügyfélnek is tetszeni fog.

4 - Tartsunk pihenőt, ha kell akár néhány napot

Tedd, amit szeretsz: sokkal könnyebb boldoggá válni, ha időt kapsz olyan dolgokra, amiket mindig szeretsz.
Felnőtt szórakoztató szolgáltatóként, szexmunkásként is kell a pihenő a a feltöltődés, sőt talán itt nagyobb szükség van a pihenésre. Azzal, hogy erotikus munkát végzünk kevés idő marad a hobbi számára. Kell egy kis szünet, hogy a munkánkat újra és újra folytatni tudjuk. Pár óra kikapcsolódásra tökéletes lehet egy mozi, vagy csak egyszerű zenehallgatás, vagy séta.
Egy jó tanács: a szünet, a kikapcsolódás csak akkor érhető el teljesen, ha a telefonunkat is kikapcsoljuk!
Hagyjuk otthon a telefont, vagy kapcsoljuk ki, így nem kell aggódni a hívások és üzenetek miatt. El kell felejteni a stresszt, és pihenés legyen az első.
erotikus munka ajánlatok lányoknak

5 - Ne felejts el mosolyogni, nevetni mert az erotikus munkában ez a legfontosabb

Van egy ősi mondás: Jobb nevetni, mint sírni
Mi is a nevetés?
A nevetés más néven kacagás egy olyan testi fizikai és élettani reakció, amely a megélt boldogságról, élvezetről, pozitivitásról tesz tanúbizonyságot.
A nevetés nemcsak nagyon jól emeli a hangulatot, az erotikus munkában meg kiváltképpen, hanem pl. egészségügyi előnyökkel is jár, de legfőképpen segít, segíthet a  negativizmus elleni küzdelemben. A nevetés elősegíti a szervezetben az endorfint, ami jólétérzetet hoz létre. Titkon még az immunrendszert is stimulálja, hogy egészséges maradjon. Nincs is olyan élethelyzet amit egy mosoly, vagy nevetés nem fordítana jó irányba.
A Red-Life.hu oldalon szinte minden erotikus munka hirdetésben megtalálható a kulcsszó: mosolygós. Ha illik rád ne felejts el jelentkezni, hogy örömet szerezz másoknak.