Titkos erotikus munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE

Németország leggazdagabb régiójában 6 luxus privát lakás, ahol a csengő folyton szól!

Jelentkezzetek németország legprofibb privát lakásaiba, ahol kedves és megértő magyar tulajdonos és recepciósok várnak extrém nagy forgalommal, rengeteg törzsvendéggel és maximálisan keresettel ami erotikus munkával elérhető.

2023 februárájától megemeltük az árainkat, így mostantól heti 4000 EUR keresettel is számolhattok!

6 luxus színvonalú privát lakás Németországban ugyanazzal a női magyar származású tulajdonossal Oldenburg, Münster, Herford, Paderborn és Osnabrück német városokban keres 18 éven felüli lányokat, akik olyan helyet keresnek, ahol a vendégkör már kiépült, az árak még magasak és a leadó tisztességes, korrekt, illetve a munkakörülmények profik, tiszták és rendezettek, de főleg nyugodt, stresszmentes munkavégzésre van lehetőség.

A Royal-Modells privát lakás hálózata ezt kínálja neked a leggazdagabb német régiókban!

A tulajdonosnőről elmondható, hogy maximálisan korrektül építi üzleteit (már Svájcban is, részletek itt) és tökéletesen kiépített privát lakás hálózata van már. Magyar nyelven tudod felvenni vele a kapcsolatot és a recepciósok is magyarok, így a nyelvtudással nem lesz problémád, de mindig leírjuk hogy a nyelvtudás a Te előnyöd más lányokkal szemben, érdemes tanulni alap szinten legalább, hogy a magad vendégkörét a lehető leggyorsabban tudd kiépíteni. 

Naponta 3500+ vendég látogató a weboldalukon!

Profi hirdetéseket kapsz és a lakások is sok-sok éve vannak hirdetve, így a saját vendégkörünk hatalmas, ami meglátszik a weboldaluk látogatottságán is. A kereset függ a kinézetedtől, a képeid minőségétől, a szervizedtől és hogy miket vállalsz, illetve a Te hozzállásodtól legfőképpen! Természetesen az extrákból nincs leadó, ez a Te tiszta pénzed!

Folyamatosan hívnak a vendégeink és szó szerint szétszakítják az ajtót, hiszen alig maradt nyitva pár üzlet a környéken!

  • Oldenburg (Észak Németország, Brementől és Hamburgtól nem messze) 2 privát lakás összesen

  • Herford (Hannover és Münster között)

  • Paderborn (Münster mellett)

  • Osnabrück (holland határtól nem messze)

  • Münsterben 1 luxus szinten felszerelt és bejáratott privát lakás

Saját szoba és 100% diszkréció garantált, illetve profi hirdetéseket kapsz

Minden lánynak saját szobája van, diszkrét zónával, ahol pihenhet és a üzletek maximálisan felszereltek minden kiegészítővel és szükséges dologgal, mint konyha főzési lehetőséggel, TV, gyors wifi és egyebek. Az üzletek közelében posta, bevásárlóközpont, élelmiszerbolt és buszmegálló van. Mindenkinek saját profi hirdetése van nem csak a legnagyobb hirdetőoldalon de minden regionális és fontos erotikus hirdetőoldalon is, illetve az újságokban, magazinokban. 

Rejtett költségekkel nem fogsz találkozni, minden részletet megkapsz jelentkezés után és ez nem változik. A munkavállalási engedélyt elintézik neked azonnal! 

Nyitvatartás minden üzletben hétköznap 10.00-23.00, péntek-szombat: 10.00-24.00. Minimum 1 hetes termínekre jöhetsz!

Kiutazásban maximálisan segítenek a szokásos kisbuszok ide is járnak rendszeresen és persze megelőlegezik ha kéred, így 0 kiadással azonnal tudsz pénzt keresni! Kérd a kiutazás részleteit jelentkezés után! Repülővel vagy vonattal ugyanúgy kiutazhatsz persze!

Akció: Hozd magaddal a barátnődet is és ingyenes kiutazást biztosítunk számodra!

Jelentkezés magyar nyelven egyenesen a tulajdonosnőhöz, illetve angol, német, orosz és román nyelven is lehetséges!