Titkos munkaajánlatok és hasznos, új funkciók eléréséhez LÉPJ BE
Közismert és közkedvelt Oldje pornókhoz keresünk fiatal kislányos alkatú ,filigrán, de bájos lányokat, teljes mértékben kultúrált és minőségi pornó, és erotikus filmekhez.
Az ilyen filmek vállalása hatalmas ugrás lehet a felnőtt elismert pornó világában, és a kereseti lehetőség sem elhanyagolható.
Alkalmanként 300 ezer ft ami már tartalmazza a bemutató casting filmet is.
A színészeink és szereplőink kizárólag, az 50es 60as korosztályból valók,tehát olyan lányok jelentkezését is várjuk akik igénylik az idősebb uriemberekkel való forgatást.
Kezdő lányoknak és olyanoknak akik vizsgadrukkban szenvednek az előzetes casting beállított kamerákkal kizárólag csak 2 személyesek,hogy teljesen a munkára tudjatok koncentrálni.
A korhatárunk ezen filmek esetében ********** eacute;v ,gyönyürű alkat,szép bájos arc,ápolt külső .Személyi igazolvány vagy más okirat,mindenkinek kötelező érvényű.
A megadott felületen,vagy éppen az olvasható emailcimen jelentkezhetsz egészalakos képekkel, félmeztelen bugyis képekkel születési idővel, és pár soros kisbemutatkozással..
22 év felett sajnos senkit nem tudunk alkalmazni,csak abban az esetben ha valóban kislányos az alkata,és a személyisége. Kalandra fel! ********** **********